"Växthuset blev rent och fräscht igen"

Tercol Universalrengöring är inte ett vanligt rengöringsmedel mot alger och påväxt


Det som skiljer Tercol från andra produkter på marknaden är dess rengörande effekt på ytor som utsatts för alger, mögel, fett, sot, smuts och annan påväxt samtidigt som ytor hålls rena under lång tid därefter. Tercol är heller inget tvättmedel som ska appliceras och sedan tvättas bort utan man applicerar bara Tercol på ytan man önskar behandla, låter det sitta kvar och sedan gör väder och vind jobbet. Beroende på hur smutsigt eller hur kraftigt angreppet av påväxt är på ytan, tar det olika lång tid. Det kan ge resultat redan efter en dag, men det kan även dröja upp till några månader innan ytan är fri från påväxt. Resultatet blir dock en ren och fin yta som håller sig länge!

En som verkligen rekommenderar Tercol är Mia på Munka-Ljungby Lantmän i Ängelholms kommun.

Mia berättar om en gravsten i granit som var full med påväxt och smuts, men som med hjälp av Tercol blev som ny igen. Hon blandade koncentrerad Tercol med vatten i en blomsterspruta, sprayade på och efter någon vecka var gravstenen ren och fin igen.

Mia hade även ett växthus som blivit helt grönt av alger. Hon berättar: “Växthusets alla delar hade blivit gröna av alger, så jag bestämde mig för att testa med Tercol, jag tänkte ’det kan i alla fall inte bli värre’. Efter någon vecka var växthuset rent och fräscht igen!”

På Munka-Ljungby Lantmän har man många års erfarenhet av att sälja Tercol och Mia berättar om sina erfarenheter: ”Jag kan verkligen rekommendera Tercol till kunden för jag vet att det fungerar. Det man måste berätta för kunden är att Tercol är långtidsverkande. Behandlar man sitt tak, får man ge det någon månad, sedan ser man verkligen resultatet.”

Försiktighetsåtgärder för användning 
Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.