Välkommen till Tergents blogg

03 maj 2018
Välkommen till Tergents blogg

Tergent är ett innovativt företag som under många år har utvecklat produkter utifrån marknadens behov. Redan i början av 70-talet startade djupa och fruktbara samarbeten med lantbruket. Det ställdes höga krav på hållbara produkter av högsta kvalité men som också gav bästa resultat och samtidigt bevarade miljön.

Idag har vi fortfarande samma fokus på att utveckla effektiva och användarvänliga produkter med minsta möjliga avtryck på miljön. Vi vill som alltid dela med oss av vår kunskap inom jordbruk, grönytor samt villa & trädgård, men även själva fortsätta att inspireras och utvecklas. I denna blogg kommer vi därför att ta hjälp av experter för att kunna skapa inspirerande inlägg med allt från handfasta tips och råd till vackra bilder!