Banskötsel- Tips för Grönyteproffs!

20 februari 2019
Banskötsel- Tips för Grönyteproffs!

Gustav Larsson, Course Manager på S:t Arild Golfklubb, tipsar om hur han använder Tergents produkter för grönyteproffs till S:t Arilds fairways, tee’s och greener!

 Gräs 

Marksten- inspiration, trender & rengöring

06 augusti 2018
Marksten- inspiration, trender & rengöring

Marksten, murar, kantstöd, dekorsten eller trappor, Flisby har stenkoll, då de verkligen har koll på just sten. Flisby är specialister på trädgårdens golv och har idag marknadens bredaste produktsortiment för både konsumenter, anläggare och entreprenörer. Tergent har pratat inspiration, trender och rengöring med Richard Hjälm, Flisbys VD och stenexpert!

 About 

Växtråd och trädgårdstips- På rundtur hos Flyinge Plantshop

16 juli 2018
Växtråd och trädgårdstips- På rundtur hos Flyinge Plantshop

Flyinge Plantshop är Skånes största Garden Center. Vi träffar trädgårdsingenjören Pontus Eriksson, butikschef och personalansvarig på Flyinge Plantshop. Enligt Pontus har Flyinge Plantshop det bredaste sortimentet av trädgårdsväxter, den bästa servicen och en mycket hög kunskap. Pontus tar med oss på en rundtur i Gardencentret och ger oss värdefulla tips om träd, buskar och blommor. Vi får veta vilka de största trenderna är just nu, vad man ska tänka på när man planterar i kruka och mycket mer!

 About 

Trädgårdsarbete ska vara lustfyllt- Anna Visala

04 juli 2018
Trädgårdsarbete ska vara lustfyllt- Anna Visala

Trädgårdsarbete bland grönska och fågelkvitter och att inspirera med kreativa trädgårdsidéer är något Anna Visala gärna lägger sin tid på. Anna Visala är en otroligt hängiven trädgårdsfantast och Tergent träffar henne för att samtala om betydelsen av att spendera tid i det gröna och lyckan som en trädgård kan ge. Anna, som är utbildad trädgårdsingenjör och driver Visala Trädgård, ger dessutom en hel drös med användbara tips för både nyfikna trädgårdsamatörer som helhjärtade trädgårdsentusiaster. Vi träffar Anna i hennes odlingslott i Helsingborg där det vimlar av alla möjliga sorters färggranna växter och blommor!

 About 

Hemma hos Arkitektens Trädgård

21 maj 2018
Hemma hos Arkitektens Trädgård

Anna Karlberg är utbildad landskapsarkitekt och bor med sin familj i Ramlösa. Sedan 2015 har hon drivit bloggen och Instagramkontot Arkitektens trädgård. Vi träffar henne i den blomstrande trädgården en solig dag i maj och pratar trädgårdsinspiration!